Gå til indhold

Vi hjælper dig med at

overvåge dit netværk

Dokumentation og synlighed i netværket

MONTES har to produkter til netværksregistrering, som giver dig fuld kontrol og synlighed i dit netværk. Kontakt os og hør meget mere om følgende cloud-løsninger:

Auvik

Automatiserer netværksregistrering

Auvik er et cloud-baseret netværksstyringsværktøj, som giver dig ægte netværkssynlighed og kontrol. Fuldfør netværksbilledet på få minutter med automatiseret kortlægning, overblik og dokumentation med Auvik.

Du får præcise oplysninger om, hvad der er på dit netværk, og hvordan det hele er forbundet i realtid. Udfordringerne med trådsporing, porttilknytning og reverse engineering netværksforbindelser baseret på VLAN- eller IP-tildelinger er forbi.

Auvik automatiserer netværksregistrering og giver dig komplet netværkssynlighed og kontrol – og systemet holder alle dine oplysninger opdateret, efterhånden som netværket udvikler sig, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Få alle oplysninger om alle enheder på netværket

Auviks automatiske overblik bruger netværksprotokoller til at registrere og overvåge alle detaljer for hver enhed på netværket, herunder hvilke enheder og modelbetegnelser, serienummer, ip-adresse og fysisk switch-port, enheden er tilsluttet. Hvis du ved, hvilken enhed du leder efter, men ikke ved, hvor den er placeret, kan du nu nemt finde enheden og enhver anden enhed, som den er tilsluttet.

Kortlægning og overblik i realtid – du ved altid præcist, hvad der er hvor – også selv om dine brugere bevæger sig.

PRTG Network Monitor

Vi hjælper dig med at overvåge alt

Du tager kontrollen over din it-infrastruktur med vores netværksovervågningsløsning PRTG Network Monitor fra Paessler AG. Et enkelt værktøj som kan overvåge og opdele systemforhold og systembetingelser, som eksempelvis ved bestemmelse af båndbredde eller oppetid. Systemet indsamler desuden statistik fra de mange værter på netværket såsom switches, routere, servere, øvrige enheder og applikationer.

Oversigtskort og dashboards

Visualisér dit netværk ved hjælp af oversigtskort i realtid med oplysninger om livestatus. Opret dashboards med PRTG-kortdesigneren, og integrér alle dine netværkskomponenter ved hjælp af mere end 300 forskellige kortobjekter, f.eks. tilret dit oversigtskort ved hjælp af brugerdefineret HTML.

Når du er færdig, kan du dele din oversigt som en web-adresse, der er tilgængelig enten offentligt eller kun internt på dit LAN.