Gå til indhold

Webløsninger med resultat

Når dit website er i luften, slutter opgaven ikke for os

Webudvikling med strategi


MONTES er nu også et digitalt webbureau og udviklingshus, hvor vi forener godt design og teknologi med strategi og forretningsforståelse.

Vi har fokus på udvikling af websites med intelligent integration til andre it-systemer og øvrige avancerede services. MONTES udvikler og designer derfor også corporate websites, kampagnesites, e-handel og borgerrettede selvbetjeningsportaler til alle virksomheder, offentlige myndigheder, forsyningsselskaber og organisationer.

Det er typisk webløsninger, som håndterer større informationsmængder, som gør det let for både kunden og brugerne at agere i det digitale landskab.

Vi giver modspil

Vi ønsker at udfordre dig som kunde og vi giver dig et velment modspil, hvis vi ikke er enige i dine betragtninger. Vi analyserer din proces og forretning, så vi kan give det mest kvalificerede bud på en optimal og digital løsning, som sikrer den effektivisering eller succes, du efterspørger.

Et passioneret samarbejde

Vi består af passionerede ildsjæle, der med faglig stolthed leverer kreative opgaveløsninger. Dit projekt bliver derfor ikke bare endnu et i rækken, men begyndelsen på et forhåbentligt langvarigt samarbejde. Sådan oplever vi det med vore nuværende kunder.

Vi er en flad organisation der prioriterer, at alle kunder får samme høje grad af service og support.

Teknologisk basis

MONTES er en Microsoft Certified Partner-virksomhed, hvilket betyder, at vores medarbejdere er certificerede i brugen af teknologi fra Microsoft. Dette formaliserede samarbejde giver os mange fordele ved udviklingen af produkter baseret på .NET og anden Microsoft-teknologi.

Book en præsentation

Feltet 'Fornavn' er påkrævet
Feltet 'Efternavn' er påkrævet
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse