Gå til indhold

Lad os være kreative sammen!

Vendia Grafisk

Lad os være kreative sammen! – det er mantraet, som Vendia Grafisk efterlever sammen med kunderne. Men det er bestemt også meget rammende for samarbejdet mellem Vendia Grafisk og MONTES.
I dette samspil forsøger vi altid at levere de mest kreative - og ikke mindst driftssikre it-løsninger.

Vores leverance til Vendia Grafisk omfatter mange forskellige applikationer og sikkerhedsløsninger, bl.a det cloud-baserede økonomisystem Microsoft Dynamics 365 Business Central og Microsoft Office 365. Ligeledes har vi leveret en omfattende sikkerhedspakke bygget omkring WatchGuard, som også indeholder online backup-løsninger.

Kunde
Vendia Grafisk
vendia.dk


Kontaktperson
Asbjørn Helledie
helledie@montes.dk

  • ERP
  • Teknik

I har en god fornemmelse for vores hverdag – og I vælger løsninger til os, som er tilpasset størrelsen på vores firma.
Vores tidligere leverandør solgte desværre voldsomt store løsninger, hvilket vi opfattede som en lidt uprofessionel tilgang.

Morten Bendt Jakobsen, indehaver Vendia Grafisk

Vendia Grafisk - beliggende i Hjørring er en grafisk virksomhed med fokus på grafisk design og trykte produkter på papir – både gennem digitaltryk og offsettryk. Produktpaletten består af løsark, foldere, kuverter visitkort, Roll-ups, plakater og mange andre digitale markedsføringsprodukter.

I forlængelse af leverancen af sikkerhed og applikation, leverer MONTES også den hardware og de servere, som Vendia Grafisk anvender i den daglige produktion og administration af virksomheden.

Samarbejdet med Vendia Grafisk omfatter desuden også, at der løbende trækkes på kompetencerne fra MONTES Teknik, som bl.a. står for implementering og support – så alt i alt en samlet MONTES totalløsning.

Jeg synes, I er meget professionelle, og I er markedsorienteret i forhold til de produkter, der er behov for.
Og så synes jeg, at det føles meget sikkert at handle med jer.

De produkter I har, er altid opdateret i forhold til de krav, der stilles ude i den store verden.
Vi føler, I har fokus på og en professionel tilgang til alt omkring cybersikkerhed.

Morten Bendt Jakobsen, indehaver Vendia Grafisk