Gå til indhold

Økonomi- og produktionsstyring i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

CP Metal

I har udvist forståelse for vores interne arbejdsgange, specielt i forhold til at lave webløsningen, som understøtter vores produktion. Integrationen fra web til Dynamics 365 er virkelig god, og vi bruger det hver eneste dag.
Så I har forstået vores vision og ønsker - det har virkelig bare spillet.

Claus Kovdahl Jørgensen, direktør for CP Metal A/S

Kunde
CP Metal A/S
cpmetal.dk


Kontaktperson
Pia Pedersen
piap@montes.dk

  • ERP
  • Teknik
  • Web

Ovenstående udtalelse kommer fra Claus Kovdahl Jørgensen, direktør for CP Metal A/S – umiddelbart efter, at vi implementerede deres nye og samlede økonomi- og produktionsstyring baseret på standardkomponenterne i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

CP Metal A/S ligger I Brædstrup i det midtjyske, og virksomheden producerer primært skovle til gravemaskiner og minigravere. Virksomheden er ordreproducerende og udfører kundernes projekter med meget korte gennemløbstider, hvilket kræver en stram intern proces og et velfungerende system til ordrestyring.

Det er netop på den sidste del, MONTES kom på banen. Efter en grundig analyse af virksomheden og en nøje gennemgang af deres produktionsproces - plus en afdækning af CP Metals ønsker, har vi udviklet en økonomi- og ERP-løsning baseret på standardkomponenter i 365 Business Central.

I tillæg har vi udviklet en webløsning til projekt- og produktionsstyring, som spiller naturligt sammen med ERP-løsningen.

Produktionsstyringen er baseret på MONTES Connect IT, som er vores standardapplikation til integration mod Dynamic 365 Business Central.

Vi har været superglade for samarbejdet med MONTES omkring implementeringen af Dynamic 365 og fået kørt vores mail op - plus de øvrige ting og sager, som vi havde på ønskelisten.

Vi synes, at det er meget kompetente medarbejdere, der har været ude hos os, og som har været tovholdere på projektet. Det er vi vildt glade for, da det ikke er vores spidskompetence.

Claus Kovdahl Jørgensen, direktør for CP Metal A/S