Gå til indhold

Driftssikker og pålidelig it-løsning.

Iceberg Seafood

Driftssikkerhed og en pålidelig it-sammensætning har fra starten været topprioritet i samarbejdet mellem Iceberg Seafood og MONTES.

Iceberg Seafood er fiske- og skaldyrsgrossist i et dynamisk verdensmarked, hvor ordrerne skal flyttes hurtigt rundt til kunderne. Firmaet har selv flere fisketrawlere i Grønland og frysehuse i Danmark, som står for den videre distribution ud til kunderne.

MONTES har allerede gennem en længere årrække driftet alle Iceberg Seafoods it-applikationer og samtidigt udviklet og serviceret deres interne Axapta ERP-løsning – også kendt som Microsoft Dynamics AX.

Kunde
Iceberg Seafood A/S
icebergseafood.dk


Kontaktperson
Asbjørn Helledie
helledie@montes.dk

  • ERP
  • Teknik
  • Web

Det er jo dejligt, at I kender hele vores løsning. Det går mange gange meget nemmere, da I har et super indblik i vores system, - fordi I har været med til at udvikle vores ERP og konstruere det. Det giver os en kæmpe fordel, når der skal fejlfindes.

Kasper Kamp Jørgensen, Iceberg Seafood

MONTES drifter og hoster ligeledes alle firmaets it-installationer og applikationer, hvilket giver den meget store fordel, at vi kan overvåge og servicere hele den samlede løsning fra vores kontor i Hjørring.

Ligeledes giver det Iceberg Seafood store fordele i den daglige drift.

For os, som også benytter det at arbejde andre steder fra, så er det en utrolig nem løsning med det der hosting, - så lukker du bare op for din pc et andet sted - og så har du nøjagtig samme platform, som du har her på kontoret.

Det, synes jeg, fungerer rigtig godt.

Kasper Kamp Jørgensen, Iceberg Seafood

Da vi som totalleverandør på hele it-løsningen har det samlede overblik, er det meget enklere for os, at give den mest kompetente rådgivning og sparring, når der skal besluttes nye tiltag - eller når der skal optimeres på sikkerhed og backup.

Hosting-løsningen fungerer super nemt for os. Vi har det godt med, at MONTES hoster alle vore løsninger og tager automatisk backup - den måde I gør det på, giver os en god mavefornemmelse.

Vi er meget trygge ved løsningen, og det fungerer upåklageligt.

Kasper Kamp Jørgensen, Iceberg Seafood

At have én leverandør til al it-drift, var senest med i overvejelserne, da Iceberg Seafood skulle have ny og opdateret hjemmeside. Her har MONTES nemlig leveret en færdig og klar hjemmeside udviklet i Umbraco CMS, så det er nemt for alle at vedligeholde indhold og billeder, - så sitet dermed altid fremstår fuldt opdateret.

Om samarbejdet med MONTES siger Kasper Kamp Jørgensen afslutningsvis:

Vi er godt tilfredse - det kører bare. Og hvis der er knas, så giver vi jer et kald, og så går det jo altid stærkt med at udbedre. Så på det servicemæssige, har vi absolut heller intet at sætte en finger på.

Kasper Kamp Jørgensen, Iceberg Seafood