Stærke løsninger
Med dyb integration til kundens
eksisterende infrastruktur
Med dyb integration til kundens
eksisterende infrastruktur
Vi har været medspiller og projektansvarlige på mange forskellige online-projekter. Det kræver overblik og indlevelse at gennemføre udviklingsopgaver, så de bliver lanceret med succes og implementeret til rette tid. Udviklingsprojekterne spænder vidt, fra egne interne projekter med den konstante videreudvikling af vores eget CMS WebEditor, over e-commerce med dyb integration til kundens eksisterende infrastruktur og strukturerede forretningsgange, – til de borgerrettede selvbetjeningsportaler, hvor vi har udformet brugerfladedesign, så det er nemt for brugerne at indtaste og se egne data.
Her kan vi bl.a. fremhæve store og løbende udviklingsprojekter for bl.a. Aarhus Vand, Cirkusrevyen, aftenskole.nu, Himmerland Boligforening, AffaldVarme Aarhus og Nordjyllands Trafikselskab.
Vi ønsker at blive en del af et nyt projekt så tidligt i processen som muligt. Deltagelse i de tidligste overvejelser er vigtige for at få hele processen bearbejdet og analyseret. Vi har erfaring for, at mange af de tidlige overvejelser kunden har gjort, kan gå tabt ved overlevering, og derfor ikke når at blive en del af den endelige kravspecifikation. De mest gennemtænkte og effektive løsninger dannes, når hele teamet bliver en naturlig del af arbejdsprocessen.
Udvikling af nye ideer udspringer ofte fra gennemarbejdede og visionære oplæg fra personer, som har arbejdsprocesserne under huden. Derfor ser vi ideudvikling som resultat af et frugtbart samarbejde, hvor vi sammen modner ideen. Brainstormmøder er gode for fællesskabsfølelsen i projektsamarbejdet og kan give indspark med nye impulser og alternativer, mens banebrydende ideer typisk ikke opstår her. De fleste udviklingsprojekter er et samarbejde mellem de involverede parter. Dette kræver gensidig respekt for andres viden, erfaring og ideer.
I mange tekniske og komplicerede projekter har vi haft stor succes med, at vi på et tidligt tidspunkt i projektet visualiserer slutbrugerens muligheder og brugsmønstre i den projekterede løsning. På den måde er det muligt at forholde sig til en enkel brugerflade – for herefter at “gå baglæns” i projektet og få det udviklingsmæssigt til at fungere.