“Overblikket fra Dynamics AX fra MONTES gør, at vi kan reagere lynhurtigt, hvilket er en rigtig stor fordel i den daglige drift” Karsten Bøgild, Økonomichef, HF Transport A/S

HF Transport og Fiskehandel A/S driver primært en alsidig fragtforretning med ca. 80 vogne og som det andet forretningsben engrohandel med fisk. HF Transport A/S startede i 1946 som en handelsvirksomhed med fiskehandel, men har gennem skiftende tider udviklet en omfattende fragtforretning. HF Transport A/S er aktiv på det nordeuropæiske marked.

Både i speditionsmarkedet og engrosmarkedet for fisk går der ganske kort tid, fra kundeforespørgsel kommer ind, til købsbeslutningen er truffet. Lynhurtig døgnet-rundt-information om fragtkapaciteter er livsvigtig for HF Transports daglige forretningsdrift.

Lynhurtigt overblik og reaktion

HF Transport og Fiskehandel A/S bruger Microsoft Dynamics AX speditionsmodul fra MONTES. Handelløsningen støtter alle forretningsprocesser i handelsafdelingen fra indkøb, afregningsberegning, og indberetning til myndigheder.

MONTES Speditionsmodul til Dynamics AX giver kørselslederne her-og-nu overblik over kørslerne. Funktionaliteten i systemet støtter styringen og detaljeret afregning samt efterkalkulation af det udførte jobs. Systemet understøtter ligeledes beregning af dækning på såvel kunder som på de enheder.

Nødvendig driftssikkerhed og økonomisk gevinst

“Med så essentielt informationsbehov vil et eventuelt IT-nedbrud lamme vores forretning og være omkostningsfuldt. Det skal køre både dag og nat. MONTES Hosting giver os garanti for, at vores IT-systemet kører på forsvarlig vis, og at omkostningerne er forudsigelige og er til at budgetter.  Desuden sparer hosting at vi bruger tid på interne IT-driftsopgaver.” Fortæller Økoomichef Karsten Bøgild og fortsætter: “Vores kørselsledere har brug for 24 timers adgang til vores systemer såvel fra arbejdspladsen, som fra deres hjemme arbejdspladser.  Netop denne funktionalitet understøtter den hostede løsning hos MONTES.”