Forhandlingsfællesskabet

“I dag er alt IT dog flyttet over på en hostet løsning. Det giver os mere fleksibilitet og stor driftsikkerhed samtidig med, at det økonomisk er en god løsning, og den fysiske afstand til MONTES betyder heller ikke noget.” Helle Basse, Sekretariatschef hos Forhandlingsfællesskabet.

Vi har benyttet MONTES A/S i mere end 20 år” fortæller Helle Basse, Sekretariatschef hos Forhandlingsfællesskabet. “Hos MONTE S har vi altid fået en god, kompetent og stabil service. I starten stod de for drift af vores servere, printere, PCere m.v. her i huset” siger Helle Basse og hun fortsætter. “I dag er alt IT dog flyttet over på en hostet løsning. Det giver os mere fleksibilitet og stor driftsikkerhed samtidig med, at det økonomisk er en god løsning, og den fysiske afstand til MONTES betyder heller ikke noget.”

MONTES A/S drifter, servicerer og supporterer i dag Forhandlingsfællesskabet og medarbejderne hos Forhandlingsfællesskabet via en hostet løsning. Alt IT er i dag placeret i et af MONTES hostingcentre i Hjørring. Forhandlingsfællesskabets medarbejdere har fuld adgang til alle løsninger, men er i dag ikke afhængige af at servere, backup m.v. skal håndteres på egen adresse.

Forhandlingsfællesskabeter repræsenterer ansatte i regioner og kommuner og har 45 medlemsorganisationer – eller ca. 530.000 ansatte i regioner og kommuner.

Forhandlingsfællesskabet forhandler med de kommunale og regionale arbejdsgivere om generelle løn- og ansættelsesvilkår for de ansatte i kommuner og regioner fx barsel, ferie samt medindflydelse og medbestemmelse. Forhandlingsfællesskabet medvirker også til iværksættelse af personalepolitiske og overenskomstmæssige samarbejdsprojekter. Forhandlingsfællesskabet har 16 ansatte, hvoraf flere har konsulentfunktion og kan derfor tilgå IT-systemerne fra eksterne adresser.

Forhandlingsfællesskabet hed tidligere KTO.