Chrisfish A/S

“Vi samarbejder med MONTES om hele vores IT-løsning. Med MONTES fandt vi en IT-partner, der kunne opfylde vores meget specifikke IT-behov.” Henrik Andersen, økonomichef hos Chrisfish Danmark A/S.

“Vi samarbejder med MONTES om hele vores IT-løsning” fortæller Henrik Andersen, økonomichef hos Chrisfish Danmark A/S. “Med MONTES fandt vi en IT-partner, der kunne opfylde vores meget specifikke IT-behov.” beretter Henrik Andersen og fortsætter: “MONTES har kompetencen til at specialudvikle systemer og supportere løsninger, der understøtter vores travle hverdag som handels- og produktionsvirksomhed.”

MONTES A/S fungerer som total IT-leverandør hos Chrisfish Danmark A/S og tilknyttede virksomheder. MONTES A/S leverer og servicerer alt fra servere, PCere og printere til ERP-systemet Microsoft Dynamics AX.

Systemet understøtter mangesidige og komplekse arbejdsgange i koncernens forskellige selskaber. MONTES A/S har bl.a. specialudviklet et salgsværktøj, der effektiviserer salg og fakturering af fersk fisk. Ligeledes er ERP-systemets produktionsstyringsmodul blevet tilpasset brug ved rejefabrikken i Frederikshavn.

Chrisfish Danmark A/S blev grundlagt i 1962 og leverer i dag fersk og frossen fisk og skaldyr til hele verden. De køber, forarbejder og sælger fersk fisk og skaldyr af høj kvalitet. I dag har Chrisfish Danmark A/S afdelinger i både Frederikshavn, Hanstholm og Hvide Sande og har ca. 30 ansatte.